Privacyverklaring

Je persoonsgegevens worden alleen verwerkt door de eigenaar van het Marketingspreekuur.nl, Annemiek van Rheenen. Andere partijen die toegang kunnen hebben tot persoonsgegevens zijn het hostingbedrijf en Google aangezien backups worden opgeslagen op Google Drive. Met deze partijen is een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Door het invullen van het aanvraagformulier geef je toestemming dat er telefonisch en/of per e-mail contact wordt opgenomen om de (aan)vraag op te volgen. Daarnaast verwerkt het Marketingspreekuur.nl gegevens, omdat je gebruikmaakt van een van de diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan het Marketingspreekuur.nl hebt verstrekt.

 Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die worden verwerkt:

  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Met welk doel en op basis van welke grondslag worden de persoonsgegevens verwerkt?

Het Marketingspreekuur.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Het afhandelen van jouw betaling
Verzenden van het e-book
Je te kunnen e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren 

Cookies, of vergelijkbare technieken

Het Marketingspreekuur.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Het Marketingspreekuur.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 Data verwijderen

 Indien je data verwijderd wilt hebben uit de administratie van het Marketingspreekuur.nl, kun je dat per e-mail laten weten via info@marketingspreekuur.nl. Binnen 4 weken ontvang je op je verzoek per e-mail een reactie.

Tenslotte zijn we verplicht je te wijzen op de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens via de volgende link:  https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

 

 

Share This