Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen vul dan het contactformulier in. 

Voor wie is het Marketingspreekuur bedoeld?

Het Marketingspreekuur is er voor iedereen die geholpen wil worden met vragen over marketing, communicatie, social media en/of evenementen. De meeste bezoekers zijn ondernemers die tussen 1 en 10 medewerkers hebben. De bedrijven zijn groot genoeg om actief met marketing aan de slag te gaan, maar het is (nog) niet nodig om er iemand voor aan te nemen. Ook zijn er veel zelfstandige professionals die hun persoonlijke branding inzetten om hun merknaam te verstevigen.

Waarom is het Marketingspreekuur digitaal?

Omdat tijd kostbaar is, wordt hier zo efficient mogelijk mee om gegaan. Digitaal contact heeft als voordeel dat niemand reistijd heeft en dat het niet uitmaakt waar ter wereld je bent. Het contact is verder niet anders dan een face-to-face afspraak. En door niet te reizen, dragen we ook een steentje bij aan onze omgeving. 

Kan ik ook langskomen?

Vind je het niets om digitaal af te spreken en wil je langskomen, dan kan dat ook. Het Marketingspreekuur is gevestigd aan de Radioweg 2 in Almere. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Hoeveel sessies moet ik afnemen?

Als je een afspraak maakt op het Marketingspreekuur, dan is dat in principe eenmalig. Het platform is er voor ondernemers die vastlopen op marketing gerelateerde vragen of niet goed weten hoe ze bepaalde ideeën verder kunnen brengen. Als je een afspraak maakt op het spreekuur dan mag je praktische advies verwachten inclusief tips om door te pakken. Mocht je besluiten om nog eens terug te komen, dan ben je van harte welkom, maar dat hoeft niet. 

Wat kost een afspraak op het Marketingspreekuur?

Bekijk het tarievenoverzicht van het Marketingspreekuur onder de knop ‘tarieven’.  

Met wie werkt het Marketingspreekuur samen?

Je eerste aanspreekpunt is Annemiek van Rheenen. Annemiek heeft veel ervaring in het vak en adviseert al jaren diverse organisaties over hun marketing- en bedrijfstrategie. Op het Marketingspreekuur stelt zij kennis laagdrempelig beschikbaar. Zijn er vragen die verder gaan dan de aanwezige kennis, dan kan er een grote database van professionals worden geconsulteerd.

Ik wil een blogartikel aanleveren. Kan dat?

Afhankelijk van het onderwerp, kan dat. Fijn zelfs. Het platform is er voor ondernemers die op zoek zijn naar meer informatie over marketing, communicatie, social media en events. Hoe meer kennis we kunnen delen, des te beter! Neem contact op via info@marketingspreekuur.nl voor meer informatie. 

Doe jezelf een plezier 

EN Kom langs op het marketingspreekuur

Blijf niet lopen met vragen over marketing, positionering, online zichtbaarheid, contentmarketing, sociale media, vormgeving en al die andere marketing gerelateerde dingen waar je het antwoord niet op weet. 

13 + 13 =

Share This